DE ORGANISATIE

De Vught Classic Car Rally wordt ook in 2020 gezamenlijk georganiseerd door de serviceclubs Lionsclub Vught les Lunettes,  Kiwanis Vught De Noordelijke Meierij en Kiwanis ‘s-Hertogenbosch.

Lees hieronder meer over beide organisaties.

Lionsclub Vught les Lunettes

Wij vormen een club van enthousiaste leden die op vriendschappelijke en vrijwillige basis samenwerken voor anderen die wel wat extra steun kunnen gebruiken.

Gezamenlijk ontplooien wij activiteiten, waarmee wij direct mensen helpen of geld inzamelen ter ondersteuning.

In het verleden hebben wij al diverse succesvolle activiteiten georganiseerd, waarmee inmiddels vele mensen en organisaties zijn geholpen.

Lionsclub Vught les Lunettes richt zich vooral op Vught en haar directe omgeving.

Websites:

Lionsclub Vught les Lunettes

Lions International

Kiwanis Club Vught-De noordelijke Meierij is een vriendenclub met een onderling sterke band en een gezamenlijke doelstelling: ondersteuning verlenen waar anderen dit laten liggen.

Dat bereiken wij door samen onze doelen te bepalen en de benodigde fondsen hiervoor te verkrijgen. Wij zijn onderdeel van de wereldwijde Kiwanis organisatie.

Websites:

Kiwanis Vught

Kiwanis World

Kiwanis ‘s-Hertogenbosch is een serviceclub voor zowel mannen als vrouwen opgericht in september 1983, die deel uit maakt van de wereldwijde Kiwanis-organisatie. Deze internationale organisatie van vrijwilligers, in 1915 opgericht in de Verenigde Staten, stelt zich tot doel kwetsbare kinderen in onze samenleving te ondersteunen.

Kiwanis ’s-Hertogenbosch heeft naast genoemde doelstelling ook de persoonlijk ontwikkeling van zijn leden, het opbouwen van langdurige en waardevolle vriendschappen en saamhorigheid en gezelligheid als uitgangspunt.  

RALLY MEE VOOR HET GOEDE DOEL OF WORD SPONSOR!