SFEERIMPRESSIE

VCCR EDITIE 2018

Vanaf het Raadshuis in Vught is er in 2018 gestart en met een heerlijk weertje via The Duke in Nistelrode geëindigd bij de Ijzeren Man voor een heerlijk walking dinner.

Wederom een zeer succesvolle dag waarvoor een bedankje aan iedere deelnemer en vrijwilliger!

 

VCCR EDITIE 2017

De route van de derde editie van de VCCR was in 2017 minutieus uitgezet met vele punten waar de vaardigheden van de navigator danig op de proef gesteld werden. Zeker  voor de sportklasserijders.

De pauzestop was diep in de bossen bij Hilvarenbeek waar een Brabantse boerenlunch werd geserveerd.

Na een pittige middagetappe met nog een extra proef voor de sportklasse in Boxtel was om 18 uur iedereen weer veilig binnen voor de borrel en het rallydiner.

VCCR EDITIE 2016

Vanaf een zonovergoten Marktveld via Helvoirt, Haaren en Esch weer terug naar het Vughtse Centrum voor een theepauze. Daarna vervolgens via St-Michielsgestel, Den Dungen, Gemonde, Liempde naar Boxtel om bij het prachtige Vughtse oude raadhuis te finishen.

Op de borrel en tijdens het rallybuffet is nog lang nagepraat over de punten, pijlen en barricades, waaruit bleek dat het toch moeilijker was dan vooraf gedacht. Volgend jaar komt er een beginners en gevorderden klasse.

VCCR EDITIE 2014

In 2014 werd samen met de Glasstadrally uit Leerdam de eerste Vughtse Classic Car Rally verreden. Vanaf een sfeervol Marktveld in Vught begonnen 54 deelnemers met hun schitterende oldtimers aan een serieuze navigatierit door de Langstraat via Gorinchem naar de theepauze in Leerdam, om vervolgens via de Linge streek, Zaltbommel en een bijzondere route dwars door ’s-Hertogenbosch weer in Vught terug te keren.

Voor de velen bleef het nog lang gezellig in het centrum…

RALLY MEE VOOR HET GOEDE DOEL OF WORD SPONSOR!